Back to All Events

Lightroom Workflow


Het overkomt je vrij snel al dat je een paar honderd foto's wegschiet voordat je ze weer inlaadt in de computer. Om alles een voor een te selecteren en te bewerken via Photoshop kan een erg tijdrovende bezigheid zijn. Adobe Ligthroom is een workflow programma waarmee je jouw foto's kan beheren, editen en meer. Tijdens deze cursus leren we hoe je het meest uit deze programma kan halen zodat post-processing efficiënt en leuk blijft.

Workflow
In drie lessen nemen we de hele workflow door binnen Lightroom. 
Tijdens het eerste les leren we de basis termen van de programma, hoe we foto's moeten importeren en beheren. In de lessen daarna kijken we naar de foto bewerkingen binnen Lightroom, maar ook hoe het gecombineerd kan worden met Photoshop. Op het laatst zal je leren hoe je via Lightroom je camera kan besturen, fotoboeken kan maken en meer.

  • 18+ jaar
  • zo 19.30 - 21.00 uur
  • 19 november 2017 - 3 december 2017
  • 3 lessen
  • EUR 85,00
Earlier Event: October 15
Lightroom Workflow
Later Event: February 11
Experimentele Fotografie