Back to All Events

Stilleven fotografie


 

Stilleven fotografie is de kunst van compositie en belichting. Tijdens deze cursus leren we niet alleen technieken om aangrijpende stillevens te maken, maar ook een denkwijze en stukje symboliek. Naast de praktische gedeelte van fotograferen gaan we ook kijken naar de werken van fotograven in dit veld om zo ook te leren. 

Lesopbouw
De cursus bestaat uit drie lessen waarbij we beginnen bij de grondbeginselen en een stukje theorie. Tijdens de vervolg lessen gaan we volledig op in de praktijkgericht leren waarbij zowel kijken naar simpele opbouw methodes als complexere studio praktijken.

  •  18 jaar en ouder.
  • zo 19.00 - 21.00 uur
  • 19 maart 2017 - 02 april 2017
  • 3 lessen
  • EUR 105,00
Earlier Event: March 19
Project Avond
Later Event: June 11
Cursus Stilleven Fotografie