Back to All Events

Cursus Stilleven Fotografie


  • CKC& Partners Zoetermeer 80 Leidsewallen Zoetermeer, ZH, 2722 PC Netherlands (map)

Voorwerpen fotograferen kan uitdagender zijn dan het in eerste instantie lijkt. Tijdens deze cursuslopen we alle fasen door, van een basis product foto voor een witte achtergrond in een webshop tot beelden die bij grote campagnes hun mannetje zouden staan. In de lessen kijken we niet alleen naar de praktische kant van fotografie, maar ook waarom die voorwerpen op een bepaald manier in beeld worden gebracht.

 

 

Tijdens de lessen kijken we zowel naar creatieve als commerciele toepassingen van stilleven fotografie. We beginnen simpel in de eerste lessen, waarin we vooral kijken naar de basis belichtingen, en eindigen bij opzetten die in een internationale product campagne hun mannetje zouden staan. Uiteraard komt dan ook een stukje grafische vormgeving bij kijken, die we ook zullen behandelen voor het totaal plaatje.

 

 

Opmerkingen: 
Een camera met handmatige instellingen is nodig voor deze workshop, bij voorkeur ook met een flitsschoen.

 

 

  •  zo 19.30 - 21.0 uur
  •  11 juni 2017 - 09 juli 2017
  •  5 lessen
  •  Kosten: EUR 105,00

Aanmelden kan via het contactformulier of via de website van CKC & Partners

Earlier Event: May 28
Stilleven fotografie
Later Event: August 19
Stilleven Fotografie