Back to All Events

Experimentele Fotografie


In een wereld vol met foto’s blijven alleen de meest bijzondere platen op ons netvlies gegraveerd. Om tot die foto’s te komen zijn er technieken en denkwijzen nodig die vaak niet intuitief tot je komen. In deze cursus gaan we je horizon verbreden en beelden mogelijk maken die je niet zou verwachten. Dit doen we niet alleen door te fotograferen, maar ook door de denkwijze en filosofie achter experimentele en conceptuele fotografie te verkennen.

De lessen zijn erg gericht op je eigen persoonlijke ontwikkeling, dus we zullen daar ook bij iedereen voldoende tijd aan besteden. Dit door steeds je foto's te bespreken, maar ook door te kijken naar welke technieken het beste bij jouw manier van werken en denken aansluiten.

Opmerkingen: 
Tijdens deze lessen gaan we ook wat explicite ideeen en beelden behandelen, hou hier rekening mee. Een camera met handmatige instellingen is nodig voor deze cursus.

  • 18+ jaar
  • zo 19.30 - 21.00 uur
  • 20 augustus 2017 - 01 oktober 2017
  • 8 lessen
  • EUR 215,00
Earlier Event: November 19
Lightroom Workflow